play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Eva Brumen Košar pobjednica dječjeg festivala “Dok teče Lašva”

Dom kulture u Novom Travniku večeras je bio ispunjen dječjom pjesmom, plesom i dobrim raspoloženjem. Glazbena manifestacija “Dok teče Lašva” po sedamnaesti put okupila je više od 120 mališana.

Među 25 mladih pjevača glavnu nagradu Grand Prix festivala odnijela je pjesma “Muzika do re mi fa” u izvedbi Eve Brumen Košar iz Slovenije.

Nagrade su dodjeljene u tri kategorije: zvjezdice, zvijezde i Teen zvijezde.

Prvu nagradu u katgoriji zvjezdice osvojila je Mija Vijović iz Crne gore sa pjesmom “Čarapice”. U kategoriji zvijezda prvu nagradu odnijela je Ana Jaram (HRV) sa pjesmom “Nemoj nikom biti sličan” , dok je u kategoriji Teen zvijezde pobijedila Ivona Ristović iz Srbije sa pjesmom “Vjerujem u ljubav”.

Za najbolji tekst na ovogodišnjem festivalu nagrađen je autor pjesme “Ozvjezdani” Tode Nikoletić. Nagradu za najbolji aranzman dobio je Josip Vukoja za pjesmu ” Dom ispleten od ljubavi”, a nagrada za najbolju glazbu dodjeljena je Goranu Puletiću i Alojzu Čakariću za pjesmu ” Isto su ptice i ljudi”.

Nagradu je dobila i Anja Todorović (Mišica i lav) kao najmlađa sudionica festivala, te Luka Matošević (Želja) za najbolji scenski nastup. Najbolja vokalna izvedba pripala je pobjednici festivala Evi Brumen Košar.

U revijalnom programu ovogodišnjeg festivala nastupila je mlada, nadasve talentirana i nama znana Splićanka Monika Jukić, koja je na festivalu Dok teče Lašva 2019. godine osvojila Grand Prix!

Dom kulture večeras je bio premali za sve one koji su htjeli podržati ove mlade glazbenike. Mame, tate, bake, djedovi, rođaci prijatelji velikim pljeskom bodrili su ne samo svoje favorite nego i sve koji su večeras nastupili.

Vidimo se i dogodine!!!!

0%