play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Marija Šerifović objavila novi album “Dolazi ljubav”

Danas, tačno u podne izašao je novi album Marije Šerifović pod nazivom “Dolazi ljubav”, koji donosi osam novih pjesama: sedam pop balada i jedno iznenađenje u vidu pravog narodnog melosa.

Novi album izlazi nakon punih 10 godina, a ujedno i u godini u kojoj Marija obilježava 20 godina na muzičkoj sceni.

Jedina srbijanska pobjednica na pjesmi Eurovizije, najomiljenija pop pjevačica u regiji, na novom albumu donosi i ljubavnu baladu “Pola Sunca” koju je uradila u duetu sa mladim i sve popularnijim hrvatskim pjevačem Matijom Cvekom.

Dodatno, pjesmom “Moj grad” kojom zatvara novi album, Marija je vjernim fanovima ispunila želju otpjevavši baladu u narodnjačkom stilu.

“Usudila sam se da otpjevam i nešto ovako. Možda bi moja Vera to bolje… ali baš zato – majko, ovo je za tebe! I ne zaboravite – dolazi Ljubav!”, poručila je Marija ispod spota za spomenutu pjesmu.

U autorskoj ekipi koja potpisuje album nalaze se Marijini dugogodišnji saradnici, poput Baneta Opačića, Saše Nikolića, Darka Dimitrova, Dušana Alagić, ali i neka nova imena, kao što su Slobodan Veljković Cobi, Bojana Vunturišević, Haris Rahmanović, Mirko Čajić…

Cijeli album je od danas dostupan na svim muzičkim platformama – Spotify, Deezer, Apple music, Tidal.

0%