if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dječji vrtić Novi Travnik kroz humanitarnu akciju pomaže u liječenju našeg sugrađanina

Da smo jači kada smo zajedno dokazuje i današnji primjer.

Naime, JU Dječji vrtić Novi Travnik organizirao je danas humanitarnu akciju – Pruži ruku prijatelju za liječenje našeg sugrađanina Almira Zahirovića- Krezu.

Dvorište vrtića danas je puno kreativnih dječjih radova koji su prodajnog karaktera po mogućnostima svakog pojedinca.

“JU Dječji vrtić Novi Travnik zajedno sa našim divnim odgajateljicama i dječicom, pripremili su predivne radove gdje želimo pružiti ruku našem prijatelju Almiru, jer jako malo mu nedostaje da konačno završi tu priču, priču liječenja, te da može zajedno sa svojom obitelji uživati i kretati se onako kako svi to zaslužujemo. Kao podrška akciji pristigli su nam prijatelji iz dječjeg vrtića iz KŠC-a otac Ante Gabrić sa svojim tetama i direktoricom Ivanom Strukar i na tome im veliko hvala. Naravno zahvaljujem i roditeljima koji su se od jutra već itekako odazvali, ali i onima koji će to tek napraviti.”, izjavila je za Drukčiji radio ravnateljica dječjeg vrtića Novi Travnik Ljubica Matošević.

Pozivaju se svi dobri ljudi naše općine, pa i šire da u nastavku dana dođu i pomognu u prikupljanju sredstava za liječenje našeg prijatelja Kreze. Akcija će biti otvorena danas do 16:30 sati.

Ova akcija ima za cilj i da nauči djecu da znaju za drugog, imaju osjećaj za drugog i da pomognu drugome.

0%