if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Informacija o podnesenom zahtjevu za obnovu okolišne dozvole

Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova je obavjestilo Općinu Novi Travnik kako je „Unis –energetika“ d.o.o. Sarajevo – poslovnica Novi Travnik podnijela zahtjev za izdavanjem rješenja o obnovljenoj okolišnoj dozvoli.

Sukladno članku 88. Zakona o zaštiti okoliša (Službene novine Federacije BiH“, br.15/21) Ministarstvo je dužno osigurati sudjelovanje javnosti u postupcima izdavanja rješenja o okolišnoj dozvoli.

U tom smislu molimo zainteresirane građane, udruge, i drugu svekoliku javnost da na podneseni Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole daju svoje primjedbe i sugestije. Zahtjev je dostupan na uvid u prostorijama Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova – Odjel za zaštitu okoliša ul. Prnjavor br.16. Travnik, soba 21. I na web stranici Ministarstva www.sbk-ksb.gov.ba (pod link Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite
okoliša, povratka i stambenih poslova)

Primjedbe na Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole mogu se dostaviti u pisanoj formi u roku od 30 dana od javnog objavljivanja na adresu Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova.

0%