play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Bračni par na lotu dobio skoro 50 miliona KM, a onda se desilo nešto nezamislivo

Veliki dobitak na lotu san je mnogih igrača širom svijeta, a njih nije malo. Stručnjaci su znali upozoravati da je veliki dobitak i veliki problem koji je u stanju iz temelja promijeniti život.

Bračni par Kenneth (77) i Connie (74) Parker iz New Yorka na lotu je osvojio jackpot u iznosu od 25 miliona dolara (skoro 46.7 miliona KM). Par je bio sretan jer su s toliko miliona mogli ispuniti mnoge svoje životne snove te nešto dati i djeci.

Međutim, sve je ispalo drugačije. Loto listić je uplatila Connie i novac je isplaćen na njen račun.

Čim joj je stigao novac, izbacila je supruga iz stana. Connie nije željela mužu dati ni cent od njegovog dobitka na lutriji i odmah je s njim prekinula kontakt.

“Siguran sam da me je Connie htjela spriječiti da velik dio dobitka dam svojoj djeci. Imam petero djece iz prethodnog braka. Osjećam se izdano. Jednostavno nisam mogao vjerovati šta mi radi.

Još uvijek sam ljut na sebe što sam ikada volio tu ženu, rekao je razočarani Kenneth koji se potom razveo od supruge i tužio je.

Njih su dvoje prije toga imali sretan brak. Kako kaže Kenneth, nikada nisu imali puno novca. Zato su igrali lutriju u nadi da će jednog dana osvojiti veliki jackpot.

“Kada smo osvojili milione, bio sam siguran da ćemo kupiti novi stan i novi auto. Bio sam siguran da ćemo uživati ​​u ostatku života i puno putovati, rekao je Kenneth kojemu je dobitak značio kraj bračne sreće.

Njihov slučaj potvrda je teze da veliki dobitak donosi velike promjene pa i u probleme u životima dobitnika te da dosadašanja velika sreća i sklad preko noći postaju kula od karata. Sa srećom doista treba znati, piše Slobodna Dalmacija.

0%