if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

RK Borac Travnik odigrao prvenstvenu utakmicu nakon duže pauze

U Sali OŠ “Turbe” u Turbetu, ekipa RK „Borac“, Travnik u okviru II. kola Prve lige F BiH grupa sjever poražena je od ŠR “Čelik junior” rezultatom 35:25 pred oko 150 gledatelja koji su došli da daju podršku.

Na samome početku utakmice rukometaši gostujeće ekipe zaigrali su bolje od rukometaša Borca koji su pokušavali da drže rezultatsku neizvjesnost što im je uspjevalo do pred sam kraj prvog poluvremena kada je gostujuća ekipa ostvarila prednost i poluvrijeme završila sa pet golova prednosti, tako da se na odmor otišlo rezultatom 13:18.

U drugom poluvremenu ekipa ŠR Čelik junior, nastavila je sa dobrom igrom i uspjela je povećati prednost iz prvog poluvremena. Vidno je da rukometaši travničkog Borca nisu fizički spremni i da su dali svoj maksimalan doprinos ali protiv igrača Čelika juniora koji su uigranija i fizički spremnija ekipa nisu mogli postići bolji rezultata.

U ekipi RK Borca najbolji pojedinac utakmice bio Miran Čović sa 10 postignutih golova dok je najbolji igrač ŠR Čelik junior bio
Anes Suljić sa 11 postignutih golova. Za RK Borac Travnik bez obzira na poraz je ovo izuzetno značajan trenutak jer nakon duže pauze Klub je ponovno započeo sa radom a najvažnije da je i publika bila u dvorani dajući podršku igračima i treneru kao i novoj upravi Kluba.

U periodu od 18. srpnja 2023. godine, kada je održana Izvještajno izborna Skupština Kluba, dat je maksimalan angažman na obnavljaju rada Kluba kao i uključivanja ekipe u sustav natjecanja u okviru RS FBiH. U trenutku preuzimanja Kluba novo rukovodstvo bilo je bez igračkog kadra, a mnogobrojni igrači koji su ponikli u RK „Borac“, Travnik nastavili su bili svoje igračke karijere u drugim klubovima, te nakon obnavljanja rada Kluba vratili su se u Travnik sa jednim ciljem da rukomet ponovo u Travniku postane sport broj jedan.

0%