if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Kreće prodaja ulaznica za Euro 2024., evo kakve su cijene

Prva faza prodaje ulaznica za Europsko nogometno prvenstvo 2024., čiji je domaćin Njemačka od 14. lipnja do 14. srpnja počinje u utorak, 3. oktobra, objavila je UEFA u ponedjeljak na svojim službenim stranicama.

Do 26. listopada, do kada traje prva faza, bit će dostupno čak 1,2 milijuna ulaznica. Također, u prvoj fazi bit će dostupan najveći broj ulaznica koje ciljano mogu kupiti njemački navijači jer je jedino za tu fazu natjecanja jasno kada će i gdje igrati domaća ekipa.

Tačni termini ostalih utakmica znat će se tek nakon 2. prosinca kada će se održati ždrijeb Eura u Hamburgu.

Kvalifikacije za EP su još uvijek u toku i još se nijedna reprezentacija nije službeno plasirala.

Svaki navijač može se boriti za četiri ulaznice do 26. listopada, a datum kupovine nije bitan jer će se ždrijebom odrediti broj kupaca u slučaju povećanog interesa. Pojedinačni navijač može kupiti najviše jednu ulaznicu za jedan termin jer su, prema riječima organizatora, udaljenosti između stadiona prevelike da bi vidio dvije utakmice.

Cijene se kreću od 30 eura (58,78 KM) za ulaznice za utakmice u grupnoj fazi, do 1.000 eura (1.959 KM) za najskuplje ulaznice za finale u Berlinu.

Oni koji ne uspiju u svojoj prijavi u fazi lutrije u listopadu 2023. automatski će biti uvršteni u program ‘Fans First’. Ti će navijači biti prvi obaviješteni o novim dostupnim ulaznicama za UEFA EURO 2024. Navijači u skupini ‘Fans First’ imat će prioritet za kupovinu ulaznica koje iz nekog razloga nisu prodane u prvoj fazi.

Ove ulaznice neće biti printane na papiru, baš kao ni na prošlom Svjetskom prvenstvu u Kataru jer tako organizatori žele izbjeći falsifikate i nepotrebne gužve na ulazu, prenosi Jutarnji.

0%