play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Uskoro stiže film o nesretnoj podmornici Titan

Tragedija podmornice Titan privukla je veliku pozornost diljem svijeta i nešto više od tri mjeseca kako se dogodila, stižu informacije da će o njoj biti napravljen film.

Film pod nazivom “Spašeni” (eng. Salvaged), dolazi od producenta E. Briana Dobbinsa, poznatog po horor-komediji The Blackening. Radit će s MindRiot Entertainmentom, tvrtkom koja snima i dokumentarnu seriju o Kyleu Binghamu, bivšem direktoru misije OceanGatea, tvrtke koja stoji iza podmornice.

“Tragedija Titana podsjeća na katastrofu svemirske letjelice Challenger 1986., koju nikada neću zaboraviti”, rekao je Justin McGregor iz MindRiota.

Film će navodno “pokrivati” ​​razdoblja prije, tijekom i nakon petodnevne potrage za podmornicom, piše Deadline.

Koscenarist Jonathan Kesey rekao je da će film imati za cilj optužiti “naš neprekinuti, 24/7 medijski ciklus koji osuđuje i uništava živote toliko ljudi”.

“Samo je istina bitna. I svijet ima pravo znati istinu, uvijek, a ne da nam je ona mamac koji nam trpaju u grlo oni koji traže svojih pet minuta slave”, kazao je Kesey, kojeg i samog kritiziraju da na tragediji želi “ubrati slavu”.

Isprva se pričalo da bi kultni redatelj James Cameron mogao raditi na ovom filmu, ali je to putem društvenih mreža demantirao i nazvao uvredljivim.

“Nikad neću raditi na tom filmu, sama pomisao je uvredljiva”, napisao je Cameron.

0%