play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Odmorite besplatno u Shrekovoj kući

Vjerovatno ste barem jednom dok ste bili mali poželjeli da prespavate u dvorcu, doduše, ako ste “snažnijeg” spola, vjerovatno vam je prije padalo na pamet da to učinite u kućicama nalik onim iz ”Gospodara prstenova”.

Kako bilo, taj san mogao bi da vam se ostvari. Mjesto iz bajke smješteno je u škotskoj visoravni i možete rezervirati svoj boravak preko Airbnba, besplatno od 27. do 29. listopada.

U pitanju je kuća nalik na Shekovu, a u “močvari” će vas dočekati i njegov najbolji prijatelj, magarac, dok je ogar “na putu” za vrijeme vaše posjete. Tako je, možda nije kao iz bajki na koje ste navikli, ali ipak je Shrek jedan od najboljih crtanih filmova. Ovaj “blatnjavi komad raja” nalazi se na Airbnbu.

Gosti mogu zatražiti da rezerviraju Shrekovu močvarnu kuću počevši od 13. listopada u 13 sati po istočnom vremenu, gdje mogu da istražuju obližnje staze, noću posmatraju zvijezde i – naravno – uživaju u vaflima za doručak.

Smještajna jedinica je za do tri osobe i obroci su također pokriveni, dok posjetitelji sami moraju da pokriju putne troškove. Putnici također treba da imaju na umu da su toaleti i tuševi udaljeni oko 20 metara od kuće.

0%