play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Jennifer Aniston oduševila obožavatelje svojim izgledom

Aniston je fanove bacila u trans nakon što je njena fotografija objavljena u jednom časopisu. Filmska ljepotica koja se proslavila u Tv seriji “Prijatelji”, svojom top formom ostavlja sve bez daha.

Glumica Jennifer Aniston poznata je po besprijekornoj figuri i tenu koji njeguje, a nakon što je nedavno objavila fotografiju u “kompresijskim hlačama” zavidan izgled pokazala je i na naslovnici magazina CR Fashion Book. U intevjuu koji je dala za istu publikaciju dotaknula se svoje rutine koje se drži u održavanju mladolika izgleda i u petom deseljeću života.

“Pijem puno vode, krećem se svakodnevno, pokušavam jesti zdravu, svježu hranu i pokušavam spavati koliko god je to moguće. Taj zadnji dio je izazovan za mene, ali je važan”, rekla je 54-godišnja glumica. Dodala je i da uvelike osjeća posljedice kad se ne naspava i ne odmori koliko joj potrebno. “Pokušavam biti jako pažljiva o tome što i o čemu razmišljam. Naš svijet prolazi kroz neke izazove i znam da je svima jako stalo, ali ponekad mislim da je važno isključiti negativne misli”, poručila je Aniston.

Glumica je u lipnju otkrila novu suradnju s Pvolveom, funkcionalnim fitnes programom koji kombinira vježbe različitih intenziteta koje imitiraju svakodnevne tjelesne pokrete i kojem posljednje vrijeme duguje održavanje figure. “Pvlove je jedinstveni pristup koji uzbuđeno dijelim s drugima, to je bilo transformativno za mene. Sa svakog treninga odlazim puna energije i snage, ali nisam iscrpljena”, rekla je glumica te je istaknula da potiče ljude da sami probaju vježbe i da se uvjere u njih. “Bez obzira na razinu vaše kondicije, to je vježba u kojoj zaista možete početi tamo gdje jeste”, poručila je Aniston. Osim toga, otkrila je da nikad nije bila toliko motivirana za vježbanje kao s time programom. “Radujem se treninzima i osjećam se snažnije i ugodnije u svom tijelu kada radim treninge”, kazala je glumica.

0%