if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

BiH domaćin europskog nogometnog prvenstva za juniorke 2026.

Bosna i Hercegovina je još jednom dobila priliku da organizira veliko nogometno natjecanje pod okriljem UEFA-e.

Nakon Europskog prvenstva za kadetkinje 2022. godine, Nogometni savez BiH je ponovno dobio povjerenje UEFA-e jer je u utorak na redovnoj sjednici Izvršnog komiteta europske krovne kuće nogometa donesena odluka da EURO 2026. za igračice do 19 godina bude održano u našoj zemlji.

“Još jednom nam je ukazano povjerenje UEFA-e i bit će nam velika čast da ponovo organozoramo veliko UEFA-ino natjecanje. Prošle godine smo na veoma visokom nivou organizirali Europsko prvenstvo za kadetkinje, te ne sumnjam da ćemo 2026. godine biti još bolji jer NS/BiH ima kapacitete za organizaciju ovako značajnih događaja. Također ćemo iskoristiti priliku da dodatno promoviramo ženski nogomet među mlađom populacijom”, kazao je predsjednik NSBiH Vico Zeljković .

Zahvalio je UEFA-i na čelu sa predsjednikom Aleksanderom Čeferinom, kao i direktoru nacionalnih asocijacija Zoranu Lakoviću, na ukazanom povjerenju.

“Na nama je da radimo svim snagama kako bismo organizaciju ovog natjecanja doveli na najviši mogući nivo i ponovno poslali u svijet lijepu sliku iz Bosne i Hercegovine”, kazao je Zeljković, priopćeno je iz NSBiH.

0%