if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Čović ne izbjegava Usoru

Nakon članka na portalu Dnevnog lista u kojem se optužuje vrh HDZ-a BiH i čelnik Čović kako izbjegava općinske odbore u Ze-Do županiji, prenosimo reakciju općinskog odbora iz Usore, koji je stigao u našu redakciju.

Draga javnosti,

Želimo vas obavijestiti o neistinama koje su danas objavljene u medijima o Općinskom odboru HDZ BiH Usora.

Dana 20.09.2023. godine, dnevne novine “DNEVNI LIST” i web portal “www.dnevni.ba” objavili su članak pod nazivom “Bijeg od osobne krivnje: Čović u visokom luku zaobilazi Žepče, Vareš i Usoru,” u kojem su iznijeli tvrdnje koje su potpuno neistinite i koje očito imaju za cilj narušavanje ugleda HDZ-a BiH i OO HDZ-a BiH Usora.

Poveznica na članak: https://dnevni.ba/dnevni/bijeg-od-osobne-krivnje-covic-u-visokom-luku-zaobilazi-zepce-vares-i-usoru/

U navedenom članku se tvrdi da je čelnik HDZ-a BIH, dr. Dragan Čović, zaobišao općine Žepče, Vareš, Usoru i Tešanj te da je ignorirao organizaciju u Zeničko-dobojskoj županiji. Međutim, želimo istaknuti da je dr. Dragan Čović posjetio općinu Usora dana 05. srpnja 2023. godine i održao sastanak sa Općinskim odbrom HDZ-a BiH Usora. Tom prilikom je izrazio svoju neupitnu podršku višim razinama vlasti ovoj općini u svim aktivnostima i projektima koji budu predloženi.Također, tvrdnja da je nekoliko stotina članova napustilo HDZ BiH je netočna. Gospodin Zlatko Jelić, član OO HDZ BiH Usora, i dalje je aktivan član stranke i može to potvrditi.

Istovremeno, veseli nas da sve veći broj građana Usore prepoznaje naš rad i pridružuje se HDZ-u BiH u Usori. Broj novih članova konstantno raste, što je dokaz da naša stranka i dalje ima snažnu podršku u zajednici.Najvažnije je napomenuti da ni jedan od naših dosadašnjih članova HDZ-a BiH iz Usore nije napustio stranku niti je isključen iz iste. Ovo je jasna potvrda da smo ujedinjeni i čvrsti u našoj predanosti našim vrijednostima i ciljevima.Naša stranka ostaje posvećena prosperitetu i dobrobiti Usore te ćemo i dalje raditi zajedno s našim članovima i građanima kako bismo ostvarili pozitivne promjene u našoj zajednici.

Hvala svima koji nas podržavaju i vjeruju u našu iskrenu predanost.Zbog ozbiljnih neistina koje su nedavno objavljene u medijima, bili smo prisiljeni reagirati i poslati dopis navedenim medijima.Ovim putem želimo istaknuti da ćemo se boriti protiv dezinformacija i neistina koje se objavljuju kako bismo zaštitili ugled Općinskog odbora HDZ BiH Usora i istinu o našem radu.S poštovanjem, Općinski odbor HDZ BiH Usora

0%