if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dragan Čović u posjeti Novom Travniku

Predsjednik HNS-a BiH i HDZ-a BiH Dragan Čović danas boravi u službenoj posjeti Novom Travniku.

Tom prigodom zajedno sa načelnikom općine Stjepanom Dujom te u pratnji direktorice Srednje Škole Dražane Hegediš obišao je radove na gradilištu nove Srednje škole Novi Travnik, pri čemu je razgovarano i o drugim aktualnim i kapitalnim projektima te političkoj situaciji u općini. Razgovaralo se i o stanju školstva na području novotravničke općine, gdje je načelnik Dujo naglasio važnost izgradnje školskih kapaciteta kao i potrebu kontinuiranog ulaganja u obnovu infrastrukture posebno za učenike osnovnih i srednjih škola. 

Načelnik Dujo je istaknuo kako izgradnjom zgrade Srednjoškolskog centra tri škole konačno će dobiti vlastite prostore za rad, što će biti značajno poboljšanje radnih uvjete za učenike i nastavno osoblje. Kazao je, kako su Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik, Srednja glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik i Srednja škola “Novi Travnik“ Novi Travnik već trideset godina podstanari na više lokacije unutar gradske zone Novog Travnik.

Obilazeći gradilište nazočni su se detaljno upoznali sa dinamikom izvedbe radova i aktivnostima koje slijede u narednom razdoblju. 

Nakon obilaska uslijedila je redovita koordinacija gradonačelnika/načelnika i predsjednika kantonalnih Vlada izabranih ispred HDZ-a BiH. Koordinaciji nazoči i Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Zvonko Milas.

0%