play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Luka Modrić u humanitarnoj akciji pomaže Bh. građanima

Humanitarno udruženje “Pomozi.ba” pokrenulo je danas aukciju za potpisan dres Luke Modrića kako bi došli do sredstava kojim bi se pomoglo liječenje oboljelih građana Bosne i Hercegovine.

Naime, u suradnji s hrvatskim novinarima i Hrvatskim nogometnim savezom, do udruženja Pomozi.ba je stigao dres kapetana nogometne reprezentacije susjeda Modrića kojeg su stavili na aukciju.

Realov nogometaš se rado odazvao prijedlogu udruženja da pomogne u liječenju bh. građana te im je, posredstvom HNS-a, poslao potpisan dres.

Aukcija će trajati do subote u 20:00 sati, a ponude se mogu ostavljati u komentarima ispod posta na Facebook stranici udruženja.

U obzir će se uzimati samo ponude s pravih profila, a prije službenog objavljivanja osobe koja je ponudila najveći iznos, kontaktirat će se ta osoba za potvrdu.

Navedeno je i da će sav prikupljeni iznos s aukcije ići u Fond “Sportaši za život”, namijenjen za liječenje oboljelih bh. građana.

Inače, Modrić se nakon reprezentativnih obaveza vratio u Madrid gdje se počeo pripremati za naredne izazove koji ga čekaju u Realu.

0%