if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Nakon 30 godina kriminalistička hit serija stiže na velika platna

Studio Universal radi na filmskoj adaptaciji hit serije Ubojstvo, napisala je (Murder, She Wrote), na kojoj će raditi scenaristice Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo te producentica Amy Pascal, donosi Variety.

Produkcija filma trenutno je pauzirana jer scenaristice ne mogu dovršiti scenarij zbog štrajka holivudskih glumaca i scenarista. 

Ubojstvo, napisala je bila je kriminalistička serija koja se originalno prikazivala na televizijskom kanalu CBS od 1984. do 1996. godine, a osmislili su je Peter S. Fischer, Richard Levinson i William Link. Serija je pratila Jessicu Fletcher, spisateljicu krimića i amatersku detektivku, koju je utjelovila Angela Lansbury. Lansbury je bila nominirana za Emmy, za svih 12 sezona serije, ali nijednom nije uspjela osvojiti prestižnu nagradu. 

Scenaristice Schuker Blum i Angelo proslavile su se radom na Netflixovoj seriji Orange is the New Black, a najnoviji film na kojem su radile je Dumb Money, komedija o manipulaciji dionicama tvrtke GameStop, koja se dogodila 2021. godine.  

Amy Pascal je vlasnica produkcijske kuće Pascal Pictures, a iza sebe ima filmove Spider-Man: Into the Spider-verse, Little Women, redateljice Grete Gerwig, i Molly’s Game. 

0%