play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Uspješan početak nove natjecateljske sezone za Karate klub “Mladost”

U nedjelju 03.rujna u Bijeljini je održan međunarodni karate turnir “17 Bijeljina Open 2023 i Noć šampiona” na kojem je sudjelovalo 672 natjecatelja iz 11 zemalja.

Karate klub “Mladost” iz Viteza je nastupio sa četiri natjecatelja koji su osvojili dvije zlatne i jednu brončanu medalju.

Zlatne medalje su osvojili Đidić Ismail ukategoriji borbe kadeti -57kg i Adilović Hamza u kategoriji borbe dječaci 10 god-30kg, dok je brončanu medalju osvojio Đidić Vedad u kategoriji borbe kadeti -52kg. Dominika Maleš u kategoriji borbe kadetkinje -61kg je nakon dominantne pobjede 8:1 nažalost u drugom meču zaustavljena.

Šef stručnog stožera karate kluba “Mladost“ Vitez, Aldin Adilović, zadovoljan je postignutim rezultatima na turniru, upćuje čestitke natjecateljima koji su nastupali, a svim članovima kluba želi uspješnu novu sezunu. Naglasio je i da je ovaj turnir ujedno bio i jedna od priprema pred nastupajuće Državno prvenstvo za kadete, juniore i U21 seniore koje se sredinom mjeseca održava u Bugojnu.

0%