play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Večeras šesto izdanje Pharmamed Travnik noćne utrke

Šesto izdanje Pharmamed Travnik noćne utrke u organizaciji Centra za edukaciju mladih održat će se večeras, 2. rujna u Travniku.

Ovaj dvodnevni događaj će obuhvatiti niz različitih sadržaja za cijelu obitelj, a središnja utrka popularna „travnička petica“, održat će se 02. rujna od 20 sati na ulicama Travnika.

Prijavljeno je više od 1.000 sudionika iz BiH i inozemstva. Nagradni fond za ovogodišnju utrku je 4.000 KM – 1.000 KM za osvojeno prvo mjesto, 600 za drugo i 400 za treće mjesto u muškoj i ženskoj kategoriji.

I ove godine, organizator je pripremio odličan startni paket, sa kvalitetnom dry skin majicom, promotivnim poklonima sponzora, vaučerima za posjetu znamenitostima u Zavičajnom muzeju Travnik, Rodnoj kući Ive Andrića i tvrđavi Stari grad. Za sve koji istrče peticu, pripremljene su finišerske medalje kao uspomena na uspješno istrčanu trasu najveće male utrke u BiH.

Svi posjetitelji utrke moći će posjetiti i Expo zonu, u kojoj će saznati sve što ih zanima o proizvodima i uslugama sponzora utrke, okušati se u fitness battle, isprobati relax masažu, provjeriti indeks tjelesne mase i uživati u brojnim drugim sadržajima koje su pripremili sponzori utrke.

Za posebnu atmosferu za najmlađe pobrinut će se Podravka sa svojim dječijim kutkom, palačinkama i slatkim proizvodima. U Expo zoni će svjetski priznati stručnjak za razvoj i obrazovanje djece, dr. Ranko Rajović održati inspirativno predavanje o razvoju djece.

I ove godine utrka je posvećena zaštiti djece i mladih od izloženosti alkoholu, kroz njegovu laku dostupnost, niske cijene i nekontroliranu promociju.

0%