play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

BiH i hrvatski prvoligaši na humanitarnoj utakmici u Vitezu

U cilju popularizacije sporta, rukometa i humanitarne djelatnosti Rukometna akademija Vitez najavljuje vrhunski sportski događaj koji će se održati u Vitezu. Naime, u petak, 18. kolovoza s početkom od 19:00 u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez bit će održana rukometna utakmica u kojoj će snage odmjeriti osmerostruki prvak BiH HRK Grude i hrvatski prvoligaš ŽRK Osijek.

Utakmica se igra u sklopu priprema za nastupajuću sezonu, a Vitezu je pripala čast biti domaćin zahvaljujući uspostavljenoj suradnji viteške Akademije i Gruda, koje se nalaze na višednevnim pripremama u Kupresu, a ove sezone predstavljat će BiH u međunarodnim natjecanjima Europske rukometne federacije.

Cijena ulaznice je simboličnih 5 KM, a cjelokupan prihod namijenjen je Odjelu pedijatrije Hrvatske bolnice dr. fra Mato Nikolić u Novoj Biloj. Ulaznice će biti u prodaji od četvrtka kada će javnost biti obaviještena i o prodajnim mjestima.

Uz ovaj susret publici će se predstaviti i mlađe selekcije rukometne akademije koje će odigrati revijalni susret.

„Sve ljubitelje rukometa pozivamo da uživaju u vrhunskoj sportskoj manifestaciji, a našu publiku i sugrađane da još jednom pokažu veliko srce te zajedno pomognemo nabavku potrebne opreme za Odjel pedijatrije bolnice u Novoj Biloj“, poručili su izjavi za medije iz Rukometne akademije Vitez.

0%