play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Prijava polaznika na likovnu radionicu „Igrom boja do prijateljstva“

U okviru provedbe projekta Napretkovo kulturno ljeto INoviraj 2023, koji će se ove godine održati u periodu od 24. do 26. kolovoza, HKD Napredak Novi Travnik  poziva zainteresirane roditelje djece dobi od 8-14 godina da prijave svoje mališane na likovnu radionicu pod nazivom “Igrom boja do prijateljstva”.

Radionica će se održati u petak, 25. kolovoza na povijesnoj lokaciji Nekropole stećaka Maculje, u vremenu od 9-13 sati. Za sve sudionike bit će osiguran prijevoz do lokaliteta i natrag, radni materijal te okrjepa.

Voditeljica likovne radionice je profesorica i magistra likovnih umjetnosti Ema Livančić. Partner u provedbi radionice je Udruga “Osmijeh”.

Likovna djela malih umjetnika bit će izložena treći dan projekta, u subotu, 26.8.2023. (prije lutkarske predstave) u Domu kulture, te će biti prodajnog karaktera na bazi dobrovoljnih donacija koje će se po završetku manifestacije donirati udruzi “Osmijeh” kao potpora u daljnjem radu.

Djecu možete prijaviti putem e-maila podružnice: hkd.napredak.novitravnik@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta, ime majke ili oca , broj telefona majke ili oca za kontakt, dob djeteta  te ako postoji nešto specifično što smatrate da bismo trebali znati o vašem djetetu, molimo vas svakako navesti (alergije, mučnine tijekom vožnje i sl.).

Prijave poslati najkasnije do 22. kolovoza (utorak).

Naglašavamo da je broj sudionika ograničen. Odabrani polaznici dobit će pravodobno obavijest, potvrdu o sudjelovanju putem maila.
 
Detaljan plan :
09:00 polazak sa autobusnog kolodvora Novi Travnik
·  09:30 kratka prezentacija o lokalitetu Maculje
·  10:00 – 12:00 likovna radionica
·  12:00 druženje i okrjepa
·  13:00 polazak natrag

0%