if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Skokovi u Jajcu i ove godine okupljaju najbolje skakače

Ovogodišnji, 8. po redu, Međunarodni natjecateljski skokovi s Vodopada okupit će najbolje skakače regije. Skokovi se tradicionalno održavaju drugu subotu u kolovozu mjesecu, ove godine će to biti 12.8. u 17:00 sati.

Svake godine ova manifestacija okupi do 30 skakača koji se natječu za prestižni pehar. Titulu najboljeg skakača ove godine brani Dino Bajrić iz Bosne i Hercegovine.

Upravo su Skokovi s Vodopada prošle godine dobili prestižnu nagradu „Zvijezda turizma BiH“ u kategoriji najbolje turističke manifestacije. O ovom atraktivnom događaju svake godine izvještavaju poznati svjetski mediji kao što su CNN, France Press, Bild, Reuters, Australian News, Chicago News, Washington Posta, New York Times i brojni drugi renomirani svjetski mediji. Tako promoviraju Jajce kao jednu od top turističkih destinacija u našoj zemlji, a i samu Bosnu i Hercegovinu kao svjetski
zanimljivu turističku destinaciju koja je bogata kulturnim nasljeđem, prirodnim ljepotama i turističkim sadržajima.

Dan nakon Skokova, 13.8. u 21:00 sat, održat će se koncert po nekima najbolje rock zvijezde svih vremena na našim prostorima, Željka Bebeka.

Ova dva izuzetna događaja dovoljan su motiv da jedan od najljepših vodopada u Europi sljedećeg vikenda bude glavno vikend odredište brojnih posjetitelja iz cijele Bosne i Hercegovine.

Organizator skokova i koncerta Željka Bebeka je Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, a manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva SBK/KSB i uz podršku BH Telekoma i kompanije Thermo Flux.

Ulaznice za koncert Željka Bebeka u pretprodaji se mogu kupiti online u sistemu Entrio.ba, u Turističkom info centru Jajce, a na dan koncerta, moći će se kupiti na blagajni na ulazu.

0%