play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

WhatsApp uveo video poruke

WhatsApp intenzivno radi na cijelom nizu novih opcija koje će u skorije vrijeme biti dostupne korisnicima. No, novost koju su predstavili sada mogla bi oduševiti brojne korisnike. Pogotovo one mlađe.

Naime, korisnici WhatsAppa diljem svijeta, sada na poruke mogu odgovarati kratkim video snimkama. Tako uz glasovnu poruku, možete poslati i video poruku duljine do 60 sekundi.

Mislimo da će to biti zabavan način da podijelite trenutke u kojima možete izraziti svoje emocije – bez obzira radi li se o čestitki za rođendan, reakciji na šalu ili javljanju dobrih vijesti, napisali su iz WhatsAppa.

Korisnici će, prije svega, morati ažurirati svoje WhatsApp aplikacije na pametnim telefonima, a potom mogu krenuti sa slanjem video poruka u nekoliko klikova.

Dovoljno je ući u chat s osobom kojoj želite poslati video, tapnuti na ikonicu mikrofona kako bi se ona prebacila na ikonicu kamere i držati pritisnuto za snimanje videa.

Poslana videa automatski će se početi prikazivati u chatu, ali bez zvuka, kako ne bi korisnike dovele u neugodnu situaciju. Žele li zvuk, primatelji će samo morati tapnuti na video. Kako ističu iz WhatAppa, video poruke su zaštićene enkripcijom, kako bi bili sigurni da će ih vidjeti samo primatelji kojima ste ih poslali.

Kao i sa svakom novinom na WhatsAppu, ova će opcija postati dostupna postupnu tijekom sljedećih tjedana.

0%