if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi termin održavanja turnira “Travnik futsal kup”

Futsal turnir „Travnik futsal kup“ održavati će se od nedjelje, 06. kolovoza, a ne kako je ranije najavljeno od 29.srpnja. Naime, organizator je primoran, zbog kompleksnosti realizacije kompletnog projekta, prolongirati sve najavljene sadržaje.

Zahvaljujući realizaciji projekta renoviranja i uređenja rukometnog igrališta, čiji je nositelj Općina Travnik, renovirano je i uređeno rukometno igralište, čime je omogućeno da se nakon 20 godina futsal vrati u Travnik. Stoga, Udruženje “Fabrika dobrih ideja” organizira turnir „Travnik futsal kup“, s ciljem da postane prepoznatljiv, kako u Travniku, tako i šire.

“Potrudit ćemo se da ovaj turnir bude organiziran na vrhunskom nivou i da pruži zabavu i užitak gledanja za sve posjetitelje, te da on postane tradicionalni turnir u Travniku, koji će svake godine rasti i biti sve bolji. Prema dosadašnjim najavama, najbolji igrači futsala sa područja našeg kantona, a i šire, će sudjelovati, za što svakako imaju i dobar motiv. Sve prijavljene ekipe su obaviještene prije pisanja ove objave, te im je ponuđen povrat kotizacija, ali skoro sve su pristale igrati u novim terminima, na čemu im se zahvaljujemo”, priopćili su organizatori.

S obzirom na to da do početka turnira ima 11 dana, prijave će ostati otvorene još 7 dana, do 02.08.2023.g., a izvlačenje će se obaviti 03.08.2023.g.

0%