if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Uskoro u Travniku prvi Street Food & Ćevap Fest

Prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku održat će se 1. i 2. rujna na parkingu KŠC Travnik.

Festival će biti jedinstvena prilika da uživate u najukusnijoj hrani koju naša regija nudi, a nadasve u vrhunskim travničkim ćevapima.

Na festivalu ćete imati priliku kušati raznovrsne street food specijalitete s vrućih štandova, kao i uživati ​​u tradicionalnim ćevapima i specijalitetima s roštilja. Bilo da ste ljubitelj pikantnih jela, vrhunskih travničkih ćevapa, sjajnog okusa ili tradicionalnih mliječnih proizvoda. Festival ima sve za svaki ukus i apetit.

Osim nevjerojatnih okusa hrane, možete se veseliti i bogatom zabavnom programu. Bit će tu live glazba, ulični zabavljači i interesantne radionice, radionice za djecu i odrasle, gdje ćete se imati priliku upustiti u svijet kulinarstva. Za sve ljubitelje piva zaduženo je Staropramen pivo i Ožujsko pivo, a ljubitelji glazbe uživat će u na besplatnom koncertu u  hitovima Zabranjenog pušenja.

Organizatori su se pobrinuli  i za najmlađe  za koje će sa posebnom pažnjom biti kreiran specijalan program. A, da uz dobru atmosferu na festivalu, ugođaj bude potpun, organizatori ističu i činjenicu kako je cijeli prostor zapravo i jedna velika obiteljska zona, za druženje i zabavu za sve generacije.

Pripremite svoje nepce i uživajte u gastronomskom užitku na maksimumu. Vidimo se tamo u Travniku!!!

0%