play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Odlična prilika za poljoprivrednike s općine Travnik

Načelnik Općine Travnik Kenan Dautović danas je potpisao ugovor sa predstavnicima Unicredit banke kao partnerima za plasman kreditne linije uz subvencioniranje troškova kamate za kredite odobrene subjektima malih gospodarstava sa sjedištem na području općine Travnik.

Početkom godine Općina Travnik je objavila javni poziv za dostavljanje ponuda komercijalnih banaka za osiguranje kreditne linije subjektima malih gospodarstava koji imaju sjedište registrirano na području općine Travnik s ciljem plasmana kreditnih sredstava uz 100% subvenciju kamatne stope.

Sredstva za subvenciju kamatne stope osiguranja su u proračunu Općine Travnik za 2023. godinu.

Dautović je istaknuo da se kontinuirano djeluje u pravcu podržavanja gospodarstva na području općine Travnik, te da je izuzetno značajno da se pomogne i manje razvijenim poduzećima.

Ukupna vrijednost kreditne linije iznosi dva milijuna KM, dok će Općina Travnik u potpunosti subvencionirati iznos kamate za narednih pet godina u ukupnom iznosu od 150.000,00 KM, odnosno 30.000,00 KM godišnje što u principu znači da gospodarski subjekti koji budu korisnici kredita neće plaćati kamatu.

0%