if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi film o detektivu Herculeu Poirotu ima elemente horora

Studio 20th Century Fox je objavio trailer za nadolazeći triler A Haunting in Venice, filmsku adaptaciju romana Hallowe’en Party, spisateljice Agathe Christie. Film je režirao i producirao Kenneth Branagh, koji je već radio na dvije adaptacije romana “kraljice krimića”, Murder on the Orient Express (2017) i Death on the Nile (2022).

Branagh je ponovno utjelovio ikoničnog detektiva Herculea Poirota, koji ovaj put pokušava riješiti misteriozno ubojstvo koje se dogodilo tijekom prizivanja duhova u ukletoj venecijanskoj palači. Za razliku od prijašnjih filmova, najnovija adaptacija će imati elemente horora. 

Uz Branagha zvjezdanu postavu čine Michelle Yeoh, Tina Fey, Camille Cotin, Jamie Dornan, Kyle Allan, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly i Riccardo Scamarcio. Scenarij za film je napisao Michael Green, a osim Branagha film produciraju i Ridley Scott, Judy Hofflund i Simon Kinberg. 

Trailer je oduševio obožavatelje serijala, a u komentarima ispod videa su posebno pohvalili kinematografiju i odličnu glumačku postavu. Ipak, dio fanova je skeptičan nakon neuspjeha filma Death on the Nile. 

Film će imati premijeru 15. rujna 2023. godine. 

0%