play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Gradsko kazalište mladih Vitez započelo s 18. Ljetnom školom glume

Gradsko kazalište mladih Vitez i ove godine organizira „Ljetnu školu glume“. Ovogodišnja Ljetna škola glume GKM-a Vitez, osamnaesta po redu, započela je ovoga tjedna i trajat će do konca kolovoza, a imat će za cilj najprije zabaviti i kreativno motivirati nove članove kazališta, kao i onima koji su već dulje članovi GKM-a Vitez, ponuditi im znanje i vještine scenske umjetnosti u ograncima scenskog glasa, govora, pokreta i glume.

„Želja nam je nastaviti predivnu tradiciju i projekt iz kojega je na neki način izraslo i naše kazalište. Raduje nas sjajan odaziv mladih ljudi, a ovim putem pozivamo sve mlade osobe koje žele postati dio naše kazališne obitelji ili jednostavno na kreativan
način provesti ljeto da nam se priključe i u narednih mjesec i pol dana uživaju u programu koji smo pripremili u sklopu ovogodišnje Ljetne škole glume“, poručio je Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

“Ljetna škola glume” GKM-a Vitez obuhvatit će glumačke radionice koje će budućim članovima kazališta poslužiti u daljnjem kazališnom radu. Radionice će voditi Sunčica Strukar, studentica četvrte godine Akademije dramskih umjetnosti i članica Gradskog kazališta mladih Vitez. Radionice će biti održavane u kazališnoj dvorani i u prirodi. Detaljan plan aktivnosti i radionica izložen je polaznicima prilikom upisa.

Također, iz GKM-a Vitez su najavili i organizaciju Ljetnog kazališnog kampa, kojega već nekoliko godina organiziraju u Brajkovićima kod Travnika.

0%