if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Predstavljen trailer za novi film o Willyju Wonki

Timothee Chalamet utjelovio je Willyja Wonku, lika iz romana Charlie i tvornica čokolade, spisatelja Roalda Dahla, u novom filmu Warnera Brosa. Trailer za film Wonka pregledan je čak 6.5 milijuna puta u manje od 12 sati, a fanovi su oduševljeni.

Film je prednastavak Charlieja i tvornice čokolade, a režirao ga je Paul King, redatelj hit filmova o medvjedu Paddingtonu, po scenariju koji je napisao sa Simonom Farnabyjem. Izvršni producenti filma su Michael Siegel, Cate Adams, Rosie Alison i Tim Wellspring. 

Radnja prati mladog i ekscentričnog Willyja Wonku i njegove avanture prije nego što je postao poznati proizvođač slatkiša. Film je zabava za cijelu obitelj, a prema riječima Warner Brosa, “dokazuje da najbolje stvari u životu počinju sa snom, a ako ste dovoljno sretni da upoznate Willyja Wonku, sve je moguće.

Uz Chalameta u filmu se pojavljuju i Rowan Atkinson, Olivia Colman, Calah Lane, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Matt Lucas, Mathew Baynton, Sally Hawkins, Jim Carter i Tom Davis. Gledatelje trailera posebno je oduševio Hugh Grant, koji je utjelovio Oompa-Loompu.

Trailer vrvi pozitivnim komentarima, a fanovi vjeruju da bi film mogao biti veliki hit.

Film će se početi prikazivati u kinima 15. prosinca 2023. godine.

0%