play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Predsjednik HDZ-a BiH posjetio Usoru

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović danas je u Usori održao sastanak sa Općinskim odborom HDZ-a BiH Usora.

Osim unutarstranačkog izbornog procesa, koji je protekao sukladno Naputku i Odlukama Predsjedništva HDZ-a BiH, novoizabrani predsjednik Općinskog odbora Usora Anto Matić, upoznao je predsjednika Čovića i o aktualnoj političkoj situaciji i stranačkim aktivnostima, dok je načelnik općine Usora Zvonimir Anđelić govorio o funkcioniranju, potencijalima i uspjesima ove općine, ali i izazovima s kojim se susreće funkcioniranje općina Usora.

Predsjednik Čović nakon prezentiranja aktualne političke situacije, iskazao je potporu dužnosnicima HDZ-a BiH općine Usora prilikom rješavanja svih izazova kojima je cilj stvaranje preduvjeta za jačanje gospodarstva, napredak i lakši svakodnevni život stanovnika općine Usora.

Također, naglasio je kako je neupitna podrška viših razina vlasti ovoj općini u svim aktivnostima i projekatima koji budu predloženi.

Nakon održanog sastanka, nazočni su obišli radove na izgradnji sportske dvorane, gdje je istaknut značaj ovog objekta za sve aktivnosti koje će se održavati u Usori, prije svega sportskim a potom i kulturnim događanjima. Posjet je završen posjetom Dječjjem vrtiću u Usori.

0%