if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Očekuje nas uzbudljivo ljeto u srednjoj Bosni!

Donosimo vam ljetni kalendar najvažnijih koncerata i festivala na ovom području za koje trenutno imamo informacije. Očekuje nas mnoštvo glazbenih događaja na najzanimljivijim mjestima i lokacijama u srednjobosanskim gradovima.

Posebno želimo istaknuti koncerte koji će se održati na spektakularnim srednjovjekovnim tvrđavama u Travniku i Jajcu. Jedan od trenutno najpopularnijih izvođača Zlatan Stipišić Gibonni već 13. srpnja će nastupiti na Tvrđavi Stari grad u Travniku u okviru Travnik Summer Festa, a samo dva dana kasnije Dženan Lončarević će izvesti koncert na tvrđavi u Jajcu u sklopu Jajce Summer Fest.

Također, uskoro nas očekuju dva velika koncerta – Zdravko Colić će nastupiti na stadionu Pirota Travnik u sklopu manifestacije “Dani dijaspore”, a Halid Bešlić nastupa u Kiseljaku u okviru Dana Joze Penave.

Ovo ljeto je također obilježeno brojnim festivalima koje ne smijete propustiti. Desant na Jajce festival će se održati od 27. do 29. srpnja u prekrasnom ambijentu vodopada u Jajcu. Na festivalu će nastupiti Mostar Sevdah Reunion, S.A.R.S. i David Morales. Karlovačko Crash Fest će se održati u Kreševu od 11. do 12. kolovoza u prelijepom kampu Mratinići, gdje ćete moći uživati u nastupima Let 3, Edo Maajka, Yu grupa i mnogih drugih izvođača i DJ-eva. Također, ne propustite Spike Fest u Vitezu od 4. do 6. kolovoza, uz brojne izvođače sa glavnim zvijezdama grupom Galija .

Cijelo ljeto će biti uzbudljivo i u Kiseljaku, a ne zaboravite uživati u nastupima Lexington Band.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo uz glazbu, zabavu i dobre vibracije koje nam donosi ljeto u srednjoj Bosni! Vidimo se na koncertima i festivalima!

Informacije o naknadno organiziranim koncertima ćemo posebno objaviti!

0%