play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Gastro fest ponovno u Novom Travniku

Udruga Stari grad “Kaštel” i ove godine organizira manifestaciju – Gastro fest Novi Travnik! Označite svoje kalendare za 30.06. i 01.07.2023. godine i pridružite se ovoj sjajnoj ekipi na središnjem trgu ispred općine Novi Travnik.

Prvi dan Gastro festa posvećen je gastronomskoj ponudi Srednje Bosne. Posjetitelji će imati priliku istražiti i uživati u nevjerojatnim jelima koja predstavljaju autentičnost i bogatstvo kuhinje ovog predivnog područja.

Drugi dan festivala donosi vam specijalitete dalmatinske kuhinje. Prepustite se okusima Mediterana i uživajte u najfinijim jelima koje karakteriziraju ovo predivno obalno područje.

Gastro fest Novi Travnik pruža vam jedinstvenu priliku da se upustite u gastronomsko putovanje kroz različite regije Bosne i Hercegovine. Kušajte tradicionalne specijalitete, upoznajte se s lokalnim kuhinjama i istražite bogatstvo okusa i mirisa.

Ova manifestacija okuplja ljubitelje hrane i gastronomije te pruža priliku za druženje, razmjenu iskustava i uživanje u ukusnim jelima. Pridružite se i upustite se u ovo nezaboravno gastro iskustvo.

Dođite na Gastro fest Novi Travnik i istražite raznolikost kulinarske scene Srednje Bosne i Dalmacije.

Vidimo se na trgu općine Novi Travnik!

0%