play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Naredni vikend u Jajcu dva spektakularna koncerta

Proteklog vikenda veliko nevrijeme i neumorna kiša natjerali su organizatore Kraljevskog festivala zabave da otkažu planirane koncerte.

Na Vodopadu u Jajcu dvije su večeri za redom koncerte trebali održati Jelena Rozga i Željko Bebek, a novi datumi održavanja koncerata su 30.06. i 01.07..

Petak, 30. lipanj rezervirajte za jednu od najpoželjnijih zvijezda u regiji – Jelenu Rozgu, koja na koncerte donosi svoju fenomenalnu i vrckavu energiju, te stare hitove iz vremena Magazina, ali i one novije među kojima su najpoznatiji “Bižuterija” , “Cirkus” , “Minut srca mog” , “Samo se ljubit’ isplati”.

U subotu 01.srpnja, publiku će zabaviti živuća rock legenda ovih prostora Željko Bebek čija karijera traje skoro 50 godina. Uz njegove pjesme odrastali su mnogi naraštaji pa vjerujemo da će ovaj koncert biti zanimljiv i mladima i starima, svima koji vole zvuke starog dobrog rock ‘n’ rolla.

Organizatori pozivaju sve one koji žele biti dio najbolje zabave u gradu i to pod veličanstvenom kulisom Vodopada, da ulaznice potraže u Turističkom info centru u Jajcu, te online putem sustava kupikartu.ba.

#kraljevskifestivalzabave dio je kulturnog „Ljeta u Jajcu 2023.“ koje je svake godine obogaćeno novim značajnim događajima i velikim brojem posjetitelja.

Vikend koji je pred nama donosi i druge zanimljive događaje u Jajcu, stoga je sigurno da dobre zabave zasigurno neće nedostajati u ovom kraljevskom gradu!

0%