play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Novi Travnik prvi put domaćin Table Volleyball Summer Tour

Danas,17. lipnja,u Trebinju počinje Mozzart Table Volleyball Summer Tour 2023.Druga ljetna turneja najbržeg rastućeg sporta na svijetu održat će se,po drugi put u ovoj godini,u pet različitih gradova BiH. 

Ovaj sport se već ozbiljno etablirao u našoj zemlji, postao naširoko prepoznatljiv i popularan.Peta i druga turneja u ljetnom razdoblju održat će u pet različitih gradova u trajanju od mjesec dana.Nakon Trebinja,turneja se nastavlja 24.lipnja u Mostaru,a sljedeći domaćin je Novi Travnik.Novi Travnik,po prvi put, će biti domaćin ovom popularnom sportu 1.srpnja.

Nakon Novog Travnika,slijedi Kakanj 9.srpnja i veliko finale 16.srpnja u Sarajevu.

Na svakom pojedinačnom turniru osiguran je i bogati nagradni fond, koji ukupno s novčanim nagradama i poklonima iznosi 10.000 KM.Pobjednicima svakog pojedinačnog turnira će pripasti 750 KM, dok su za drugo i treće mjesto osigurane nagrade od po 450 i 150 KM, što svakako daje jednu posebnu draž natjecateljskom duhu. Za razliku od prošlih godina, a zbog sve većeg zanimanja natjecatelja, osiguran je nagradni fond za četvrto i peto mjesto, koje će iznositi 100 KM te 50 KM.

Za kraj i za najbolje od najboljih, odnosno pobjednike kompletne turneje, Vas Tour je osigurao glavnu nagradu na završnom turniru u Sarajevu. Na osnovu osvojenih bodova s učešćem u minimalno tri grada, glavna nagrada će biti sedmodnevno luksuzno putovanje za dvije osobe. 

0%