if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Veličanstven koncert puhačkog orkestra Železarjev Ravne na Koroškem u Domu kulture

Fenomenalnim i maestralnim koncertom Puhačkog orkestra “Železarjev Ravne na Koroškem” iz Slovenije, večeras je
u novotravničkom domu kulture završeno obilježavanje Dana općine Novi Travnik.

Kao šlag na rođendanskoj torti ,svjetski priznata elita puhačkog orkestra “Železarjev Ravne na Koroškem“, oduševljenu novotravničku publiku ostavila je bez daha tjekom cjelog koncerta, kako svojim načinom sviranja ,tako i energijom i harmonijom koju možemo vidjeti na svjetskim koncertnim pozornicama. Više stotina posjetitelja i gostiju uživalo je u izvedbama popularnih i tradicionalnih skladbi koje su na pozornici Doma kulture maestralno izveli eminentni umjetnici i virtuozi iz Slovenije, koji su česti gosti i svjetskih koncertnih dvorana.

Svojom interpretacijom pjesme “Kad bulbuli pjevaju” , našeg travničanina Seida Memića Vajte, novotravničku publiku u izvedbi “slovenaca” oduševio je profesor Slaven Čović.

Više od 30 sportskih, kulturnih i zabavnih sadržaja među kojima je i sportsko automobilsko natjecanje, biciklijada, odbojkaški turnir, izložbe, projekcije filmova, Plazma sportske igre mladih ,predavanja, radionice i koncerti , sa večerašnjim veličanstvenim koncertom , pokazalo je da je općina Novi Travnik i kompletna organizacija , zaslužila svaku pohvalu od svojih novotravničana koji žele živjeti u gradu koji ipak i jeste “Mjesto za sve”.

0%