if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Svećanom sjednicom Općinskog vijeća Novog Travnika zaključena proslava rođendana grada

Povodom 74. rođendana grada Novog Travnika održana je svečana sjednica Općinskog vijeća u Domu kulture.

Uoči same sjednice načelnik Stjepan Dujo i predsjedavajući Općinskog vijeća Selver Zukić položili su vijence kod spomen obilježja poginulih hrvatskih branitelja i šehida u Domovinskom ratu.

Intoniranjem himne BiH, kao i minutom šutnje za sve poginule, umrle i nestale građane Novog Travnika, počela je svečana sjednica Općinskog vijeća. Uzvanicima se najprije obratio predsjedavajući Općinskog vijeća Selver Zukić koji je svima čestitao rođendan grada.

Uzvanicima se obratio i Tahir Lendo, premijer SBŽ-a, koji je čestitao 74.-ti rođendan. Prigodu da se obrati imala je i Lidija Bradara kao predsjednica FBiH, koja je čistitala načelniku Duji na brojnim realiziranim projektima u prethodne tri godine, kojim je pokazao da se male gradske općine mogu uspješno razvijati, ali i njegovati suživot.

Emotivni govor održao je načelnik Novog Travnika Stjepan Dujo koji je govorio o realiziranim projektima kojim je opravdao slogan “Mjesto za sve”.

Tijekom svečanosti dodjeljeno je javno priznanje-pohvala općine Novi Travnik poduzeću ADK, kao i plaketa Novog Travnika firmi Alfa d.o.o.

Nagrađeni su i svi učenici generacije škola koje egzistiraju na području Općine, novčanom nagradom i priznanjima.

0%