play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Održana radionica i izložba slika u organizaciji UG “RadoGOST”

UG “Centar za kulturu življenja RadoGOST“ iz Novog Travnika, ove je godine u okviru manifestacije “Dani Općine Novi Travnik 2023.“ pripremila mnoštvo raznolikih sadržaja koji su bili održani u periodu od 9-10.6.2023. u Novom Travniku. Ulaz na svaki od sadržaja bio je, naravno, slobodan, dok broj mjesta nije bio ograničen.

Izložba slika škole slikanja RadoGOST-a, prva je u nizu od pet aktivnosti ovog udruženja, a upriličena je 9. lipnja u novotravničkom Domu kulture u 17 sati. Riječ je o izložbi na kojoj su bili izloženi radovi 19 novotravničkih slikara različitih dobnih skupina, a koje je slikanju na školi slikanja RadoGOST-a podučavala novotravnička likovna umjetnica i profesorica likovne umjetnosti Brana Đurović-Puljić.

Također, u petak, 9. lipnja u Domu kulture s početkom u 18 sati, održano je i psihološko predavanje i radionica na temu “Empatija – ključ za bolji život” koju je vodila Ozrenka Fišić, mag. psihologije i pedagogije. Na ovom predavanju bila je riječ o empatiji, traumatskim situacijama, čovjeku kao socijalnom biću, te narcisoidnosti kojoj smo izloženi u partnerskim odnosima, na radnom mjestu i u društvu.

0%