if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novotravnički cicibani osvojili drugo mjesto na turniru u Vitezu

Da NK Novi Travnik ima osiguranu budućnost jučer su na najbolji mogući način to pokazali naši mali junaci. Oni su na dostojan način prezentirali svoj grad, svoj klub te svog trenera učinili ponosnim, jer su svojim ponašanjem i igrom osvojili simpatije svih prisutni na stadionu i osvojili 2.mjesto.

Dječaci Omladinskog pogona NK Novi Travnik po prvi put nastupili u ovom sastavu i ostvarili izvrstan rezultat. U finalu su nažalost poraženi od ekipe Tempo iz Ilijaša što nimalo ne umanjuje njihov uspjeh.

Posebno treba pohvaliti kapetana ekipe Ivana Tomažina, dječak koji je oduševio sve prisutne svojom borbenošću i nogometnim znanjem.

Uz bok njemu bili su i vratar Filip Baškarad koji je imao loš početak ali kako je turnir odmicao bio je pravi oslonac svoje momčadi, te dječak koji ima već sada zavidno nogometno znanje, golgeter Benjamin Gabro – Miletić

Također potrebno je spomenuti i Nedima Hodžica koji je svojim golom donio finale svojoj momčadi.

Svi igrači su igrali, neki više, neki manje ali su svi dali svoj doprinos ovom uspjehu: Emir Đulić, Nadin Zukić, Sedžad Mandžuka, Petar Badrov, Edib Jugović, Petar Čorić, Luka Budimir i Mateo Đido.

Bravo!

0%