play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Pred nama bogat sportski vikend u Novom Travniku

Povodom Dana općine Novi Travnik, naredni vikend obilovat će sportskim dešavanjima. U planu su dva odbojkaška turnira te biciklijada.

Odbojkaški klub „ Victory“ Novi Travnik i ove godine uveličat će obilježavanje Dana Novog Travnika organizacijom trodnevnog odbojkaškog turnira.

„Victory cup 2023“ počinje u petak, 2. lipnja sa početkom u 17:00 sati. Prve tri revijalne utakmice bit će održane na Središnjem gradskom trgu (ispred zgrade Općine) te iz kluba pozivaju sve zaljubljenike u odbojku i sport uopće, da svojim prisustvom daju podršku natjecateljskim ekipama.

U subotu, 3.lipnja službeno otvorenje turnira planirano je za 11:00 sati, a održat će se u Sportskoj dvorani Novi Travnik. Na turniru za predpionirke – 2011. godište očekuje se sudjelovanje 12 ekipa. Isti broj ekipa očekuje se i na turniru za pionirke – 2008. godište.

Treći dan turnira ( 4.6.2023.) rezerviran je za seniorke gdje je najavljen nastup 8 ekipa. Turnir će se održati u Sportskoj dvorani Novi Travnik, sa početkom u 10:00 sati.

Također, u subotu, 3. lipnja, Zajednica žena kraljica Katarina Kosača organizira turnir u odbojci.

Turnir, na kojem će nastupiti članice Zajednice kraljica Katarina Kosača iz Kiseljaka, Busovače i Novog Travnika održati će se u Sportskoj dvorani u Novom Travniku sa početkom u 9:00 sati.

Iz Zajednice pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže i daju podršku odigravanju turnira.

Za Subotu je planirano održavanje i biciklijade “Maculje 2023” u organizaciji Biciklističkog kluba “Asovi”. Biciklijada se održava uz financijsku podršku općine Novi Travnik.

Start je na trgu ispred Općine Novi Travnik u 9 sati, odakle će se odvesti jedan krug gradskim ulicama. Nakon toga slijedi lagana vožnja prema nekropoli stećaka Maculje, koja je od grada udaljena nekih 23 km. Vožnja se završava dolaskom na nekropolu stećaka Maculje, gdje je za prvih 100 sudionika osiguran sendvič i sok. Za prvih 30 prijavljenih učsudionika osigurana je majica sa tiskom Biciklijada “Maculje 2023”, koje će biti uručene na cilju.

Nakon zajedničke fotografije sa sudionicima, biciklijada se smatra završenom, a povratak sudionika se vrši u vlastitoj organizaciji i organizator ne preuzima nikakvu daljnju odgovornost.

Svi zainteresirani koji planiraju sudjelovati u biciklijadi obavezni su izvršiti prijavu putem prijavnog obrasca na sljedećem linku Prijava učesnika za Biciklijadu “Maculje 2023”.

0%