play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Novi zasad Lipe unapredio biciklističku stazu, a Janov most postaje omiljeno mjesto biciklista za odmor!

Popularna biciklistička staza “Old Rail Trail” – Staza stare pruge dodatno je obogaćena novim nasadom lipa! Ovaj prekrasan zeleni prostor ne samo da uljepšava stazu, već također pruža mjesto odmora i osvježenja za sve bicikliste.

Svakim danom Janov most se pretvara u omiljeno okupljalište i mjesto za odmor biciklista. Možete zastati, opustiti se i uživati u odmoru dok putujete biciklom. Ovaj most postaje simbol zajedništva biciklističke zajednice i mjesto gdje se dijele priče i doživljaji s putovanja.

Turistička zajednica SBK/KSB poziva sve bicikliste i ljubitelje prirode da posjete ovaj obnovljeni dio biciklističke staze, uživaju u vožnji kroz predivan krajolik i iskoriste Janov most kao mjesto za opuštanje i susret s drugim biciklistima.

U narednim danima aktivnostima Turističke zajednice SBK/KSB i biciklističkih klubova sa područja središnje Bosne nastaviti će se uređivati biciklistička staza.

Nastavimo zajedno graditi biciklističku kulturu i očuvati prirodu dok promoviramo zdrav način života. Uživajmo u vožnji biciklom i otkrivajmo ljepotu našeg okoliša!

0%