play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Edin Džeko i Messi bi mogli zaigrati u istom klubu

Novinar Santi Aouna, koji piše za Footmercato, nakon vijesti da je Al-Hilal ponudio Messiju najveći ugovor u povijesti nogometa, objavio je informaciju da ovaj klub želi dovesti Edina Džeku i da su mu spremni ponuditi dvogodišnji ugovor.

Džeki ugovor s Interom traje od kraja ove sezone, nakon čega će, pod uvjetom da ne produži suradnju s ovim timom, biti slobodan u izboru nove sredine, a to iz Al-Hilala žele iskoristiti i dovesti ga u svoje redove.

Kako se navodi, ovaj klub je spreman ponuditi našem Dijamantu dvogodišnji ugovor, što je sigurno jedna od najznačajnijih stavki ugovora jer je Džeko u 37. godini.

Vijest je objavio novinar Santi Aouna, koji piše za Footmercato, a koji je danas objavio informaciju da je Al-Hilal dogovorio suradnju s Messijevim ocem, po kojoj će od Saudijaca dobiti vrtloglavih 1,2 milijarde eura.

To bi ujedno bio i najveći ugovor u povijesti nogometa, a prema pisanju spomenutog novinara, Messi nije jedini igrač koji je na radaru ovog kluba i oni u svoje redove žele dovesti i našeg Dijamanta.

Džeko je u dresu Intera odigrao ukupno 99 mečeva, a postigao je 31 pogodak i upisao 15 asistencija. U ovoj sezoni je ukupno igrao na 50 mečeva, a postigao je 14 pogodaka uz pet asistencija.

0%