play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Državno prvenstvo frizera BiH sutra u Vitezu

Otvoreno Državno prvenstvo frizera Bosne i Hercegovine održat će se 28. svibnja u Gradskoj dvorani Vitez u Vitezu sa početkom od 10 sati.

Državno prvenstvo frizera, najvažniji fizerski događaj u našoj zemlji, podržali su financijski kao generalni pokrovitelj Ministarstvo gospodarstva Srednjobosanskog kantona sa Nisvetom Hrnjićem na čelu, Općina Vitez i načelnik Boris Marjanović, kompanije “Altimex” iz Sarajeva, “Frizerland” Vitez i “FRIZ VIR” Vitez.

Sadržaj same manifestacije obuhvata sajamski, natjecateljski i seminarski program, tako da svatko, bez obzira je li frizer ili ne, može za sebe pronaći nešto korisno i zanimljivo. Stoga iz Saveza frizera pozivaju sve koji žele na jednom mjestu vidjeti mnoštvo različitih frizura, natjecatelja, poznatih lica iz frizerske industrije, seminara, frizerskih proizvoda i preparata, da spoje ugodno s korisnim i na taj način kupovinom ulaznice sudjeluju u humanitarnoj akciji.

Naime, Savez frizera u Bosni i Hercegovini donio je odluku da sva sredstva od prodaje ulaznica za Otvoreno Državno prvenstvo frizera BiH preusmjeri za pomoć Krajini u borbi sa poplavama koje su ovih dana nanijele nesagledive štete ovom dijelu zemlje.

Simbolična cijene za ulaz na natjecanje koje podrazumijeva mogućnost prisustva na cjelodnevnom programu je 5 KM.

0%