if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Goca Tržana najavila veliki koncert u Domu mladih u Sarajevu

Pjevačica Goca Tržan nekoliko je dana boravila u Sarajevu, kako bi najavila svoj veliki solistički koncert koji će se održati u subotu, 17. lipnja u Domu mladih.


Nakon brojnih klupskih koncerata, predstojeći koncert u Domu mladih prvi je veliki solistički koncert popularne pjevačice u Sarajevu, a o tome koliko joj znači da se ponovno vraća pred svoju publiku u Sarajevo, a posebice da prvi put nastupau Domu mladih, govorila je vrlo emotivno.


„Volim Sarajevo i uvijek kad sam dolazila u ovaj grad, dolazila sam raširenih ruku i puna srca, a jednako me tako moja sarajevska publika dočekivala. Ali moram vam priznati da je ovaj koncert poseban i za mene je velik i važan događaj, jer nastupam u Domu mladih, kultnom mjestu na kojem su svojim koncertima mnogi glazbeni velikani ispisali pop-rock povijest naših prostora. I ja stvarno imam tremu pred ovaj koncert“, istaknula je Goca, koja je u Sarajevo stigla u pratnji svog supruga Raše Novakovića.

Rašo će, doznajemo, na koncertu u Domu mladih s Gocom podijeliti pozornicu, a iako zbog brojnih obaveza u menadžmentu i vlastite video produkcije koju je pokrenuo vrlo rijetko svira s Gocom, na sarajevskom će koncertu ponovo uzeti u ruke bubnjarske palice.

Gocu i Rašu je u Sarajevu dočekala Gocina dugogodišnja prijateljica Hanka Paldum i odmah po dolasku ih odvela na ćevape.

„Gocin koncert je za mene glazbeni događaj koji se ne propušta“, naglasila je Hanka dok su dvije pjevačice ruku pod ruku šetale Baščaršijom, a Hanka je potom Gocu povela do Art Kuće Sevdahamgdje su nakon ispijanja kave obišle i muzej koji nudi povijesni prikaz razvoja bosanskohercegovačke sevdalinke, a Hanka se tom prigodom prisjetila početaka svoje karijere.


Od koncerta Goce Tržan dijeli nas nešto manje od mjesec dana, a pjevačica je tijekom boravka u Sarajevu otkrila da će na koncertu imati i posebne goste.

„Svakako ću pozvati neke od kolega da mi se pridruže na sceni Doma mladih, ali oni će zaista ostati gosti iznenađenja i to do samog izlaska na scenu“, naglasila je Goca.


Ulaznice za koncert Goce Tržan u pretprodaji se mogu kupiti u sistemu Kupikartu.ba, na biletarnici BKC-a i na platou Skenderije.

0%