if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Zagrljajem i jedinstvom novotravnički “Cicibani” pjesmom slavili pobjedu nakon utakmice

Da odrasli trebaju učiti od djece, danas smo se uvjerili na ulicama Novog Travnika, upravo od naših najmlađih stanovnika.

Pobjedom protiv NK “Sloga iz G.Vakufa – Uskoplja, rezultattom 6:1, ulicama Novog Travnika najmlađi novotravnički nogometaši “Cicibani”, pjevali su na sav glas “Novi Travnik grad je moj”

Zagrljajima u znaku pobjede Nedim, Sandro,Minel,Nadin, Benjamin i ostala super skupina najmlađe ekipe fenomenalnih novotravničkih nogometaša, pod vodstvom njihovog trenera Miroslava Raguža, izazvali su euforiju oduševljenja kod slučajnih prolaznika koji su se zatekli ove nedjelje na nedjeljnoj kavi u samom centru grada.

Novotravnički “Cicibani” su danas postali prvaci skupine “B” nogometnog / fudbalskog saveza SBK .

Ponosni strijelci za Novi Travnik koji su zaslužni za pobjedu bili su: Sandro Buzić (2 gola), Minel Imamović (1gol) , Nadin Zukić (1gol) , Benjamin Kunić (1gol) i maestralni Nedim Hođžić (1gol).

Ponosnim roditeljima i našim pobjednicima čestitamo na ovom velikom uspjehu, kao i treneru Miroslavu Ragužu, koji je ovom pobjedom dokazao da su naša djeca najveći ambasadori ljubavi koja spaja sve ljude bez ikakvih predrasuda…

Ponosni što vas imamo čestitamo od srca…

0%