play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Nova Vannina autorska pjesma “Kriva nota” za sasvim poseban album: “Publici nudim nešto svježe i drukčije”

Vanna je izbacila novu kantautorsku pjesmu “Kriva nota” s kojom pokušava zadobiti pažnju jedne sasvim nove publike.

“Kriva nota” naziv je aktualnog singla pjevačice Vanne za koji je sama napisala stihove i glazbu te time nastavila uspješan niz novijih kantautorskih pjesama kojima nalazi put do vjernih poklonika svoje glazbe, a istodobno uspijeva zaokupiti pažnju i sasvim nove publike, što je u današnjim uvjetima hiperprodukcije veliki izazov.

“Biti tema nečije pjesme, znati da nekome ne daš mira u tolikoj mjeri da ti posveti pjesmu može biti jako zabavno i laskavo, pogotovo ako je u dobrom kontekstu. Tako se i ja u svojim pjesmama trudim doticati nekih tema koje nisu prečesto opjevane, naći neku zgodnu nekorištenu rimu da publici ponudim nešto drugačije i svježe”, kaže Vanna o novoj pjesmi za koju je glazbeni producent Goran Kovačić osmislio sjajan aranžman, proniknuvši u autoričinu viziju atmosfere pjesme.

Redatelj Darijo Lepoglavec zaslužan je za videospot u kojemu se Vanni pridružuje i vrhunski plesač te koreograf njenog koncertnog spektakla u Areni Zagreb Alen Sesartić s plesnom partnericom Lanom Antunović.
‘Kriva nota’ naći će se s hitovima ‘Puna memorija’, ‘Pjesma o tebi’, ‘Želja’ te još nekoliko neobjavljenih pjesama na Vanninom novom studijskom albumu koji očekujemo krajem ove godine u izdanju diskografske kuće Croatia Records.

Velika novost je da Vanna prvi put autorski potpisuje sve pjesme s albuma što ga izdvaja od svih njenih do sada objavljenih nosača zvuka. Ta činjenica nudi publici jedinstvenu priliku zaviriti u, glazbom iznijeto, intimno promišljanje pjevačice i autorice koja je svojim vanserijskim vokalom i bezvremenskim hitovima obilježila povijest hrvatske glazbe.

0%