if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Predstave “Nedostajem sama sebi” i “Đe ti je pita?” ovog vikenda na 8. Danima hrvatskog kazališta u BiH

Ovogodišnji Dani hrvatskog kazališta nastavljaju predstavom Sinjskog pučkog kazališta “Nedostajem sama sebi”. Predstava će biti odigrana u Kazališnoj dvorani Vitez, u petak, 19. svibnja, s početkom u 20.00 sati.

Ovo je sedma godina da je predstava ‘Nedostajem sama sebi’ na repertoaru Sinjskog pučkog kazališta, a aktualizira pitanje problema ovisnosti i borbe protiv ovisnosti.

U predstavi nastupaju: Antea Kanaet, Marija Mandac, Leo Marinović, Mia Bilandžić, Luka Ugrin i Matej Bilandžić.

“Suradnja Ravnateljstva policije, PU splitsko-dalmatinske, SD Županije i Sinjskogpučkog kazališta na programu borbe protiv ovisnosti nastavljena je izvedbomedukativne drame “Nedostajem sama sebi” autora Đurđe Horvat i Željka Viculina. Radujemo se nastupu u Vitezu”, poručili su iz Sinjskog pučkog kazališta.

Već u nedjelju, dva dana kasnije, 21. svibnja u 20.00 sati publiku u Vitezu očekuje i predstava “Đe ti je pita?”, koprodukcija Gradskog kazališta mladih Vitez i Hrvatskog teatra “Maska” iz Munchena.

Riječ je o urnebesnoj komediji kojoj glumi Marin Bikić, a u režiji Marka Mirkovića. Predstava rađena po tekstu Antona Drahta ispunjena je humorom i komičnim scenama koje publiku ne ostavljaju ravnodušnom. Predstava je premijerno izvedena prije deset godina.

Pokrovitelji ovogodišnjih Dana hrvatskog kazališta u BiH su Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB.

0%