play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Prijavi se na YOUth ACTivism Camp

Centar za edukaciju mladih u partnerstvu sa IOGT NTO MOVEMENT, organizira ljetni kamp YOUth ACTivism Camp, za mlade uzrasta od 16 do 22 godine.

Kamp se održava na Vlašiću od 12.06. do 17.06.2023. godine, a prijaviti se mogu mladi uzrasta od 16 do 22 godine iz cijele BiH.

Ako…
 …se želiš aktivirati i unaprijediti svoju zajednicu?
 …ne želiš čekati promjenu, želiš biti promjena?
 …imaš energiju i vjeruješ da možeš mijenjati svijet?
 …želiš postati uzor mladima u svojoj zajednici?
 …se želiš družiti sa mladima iz cijele BiH na super edukativnom i zabavnom ljetnom kampu na Vlašiću?

Onda je YOUth ACTivism Camp prava stvar za tebe!

Radi se o programu koji će te, kroz zanimljive, interaktivne i edukativne radionice osnažiti da postaneš mladi lider koji u svojoj zajednici zagovara zdravo i sigurno okruženje za djecu i mlade. Imat ćeš priliku realizirati i pravi projekt u svom gradu.

Tu su, naravno i aktivnosti na kampu kroz koje ćeš se odlično zabaviti sa mladima iz cijele BiH, pa ćete postati pravi tim.

Neke od tema sa kojima ćeš se, kroz neformalnu edukaciju, upoznati na kampu su: liderstvo i aktivizam, komunikacija i aktivno slušanje, rješavanje konflikta, pisanje projekata, kreiranje zdravog i sigurnog okruženja i mnoge druge teme koje će te osnažiti da postaneš pravi lider u svojoj zajednici. A između edukativnih sesija zabavit ćeš se uz planinarenje, lov na blago, sportske aktivnosti, šetnje, orijentaciju u prirodi i još mnogo toga.

Ako si već 100% siguran/a da želiš biti dio ovog kampa, popuni prijavni obrazac, a ako ti treba više informacija, klikni na ovaj link javi nam se putem email adrese you.act@cem.ba, Facebook stranice Centar za edukaciju mladih – CEM ili Instagram profila cem_travnik.

Prijaviti se možeš do 31.05.2023. godine do 23:59.

Centar za edukaciju mladih u partnerstvu sa IOGT-NTO MOVEMENT snosi troškove organizacije kampa, smještaja, hrane i prijevoza svim sudionicima.

0%