play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Travnik domaćin Vitality Festa 2023, jedinstvene adrenalinske avanture za sve uzraste

Povodom 20 godina partnerstva između Općine Travnik i njemačkog grada Leipziga, neformalna grupa mladih zajedno sa Slacknetz klubom organizira jedinstveni događaj Vitality Festival u razdoblju od 19. do 21. svibnja 2023. godine u Travniku. 

Prvi dan festivala, 19. svibnja, posvećen je upravo mladima i pružanju prilike da se upuste u nova iskustva, otkrivajući nove vještine i sportove koji nisu uobičajeni za svakodnevni život u njihovoj sredini. Cilj ovih radionica je omogućiti mladima da unaprijede svoju finu motoriku, balans i koncentraciju, sve to kroz uzbudljive aktivnosti u prijateljskom i zabavnom okruženju. Radionice koje će se održavati u parku kod Hadži-Alibegove džamije u Travniku od 11:00 ovog dana uključuju:

Slackline radionica

Slackline je sport ravnoteže u kojem sudionici hodaju po rastezljivoj traci postavljenoj između dva sidrišta. Sudionici će imati priliku savladati osnove slackline-a, poboljšati svoju ravnotežu, koordinaciju i koncentraciju, kao i upoznati druge zaljubljenike u ovaj brzorastući sport.

Radionica žongliranja

Žongliranje je umjetnost manipulacije predmetima, najčešće lopticama, klikerima ili čunjevima. Ova radionica je osmišljena da nauči sudionike osnovnim tehnikama žongliranja, poboljšava koordinaciju ruku i očiju, kao i koncentraciju. Bez obzira na prethodno iskustvo u žongliranju, ova radionica će sudionicima pružiti priliku da napreduju i zabave se u procesu učenja.

Ples na svili radionica

Ples na svili, također poznat i kao zračna akrobatika, kombinira ples i akrobatiku koristeći svilenu tkaninu koja visi sa stropa ili posebnog nosača. U ovoj radionici, sudionici će se upoznati sa osnovama plesa na svili, uključujući uvijanje i penjanje na tkaninu, kao i osnovne zračne figure.

Drugog dana festivala, 20. svibnja, posjetite vodopad Ugrić na Vlašiću, gdje će se održati highline događaj (highline – slackline postavljen na velikoj visini). Uživajte u impresivnom prizoru sportaša koji će preći sa jedne strane obale na drugu hodajući po traci širine 2,5 cm na visini od 25 metara, u neposrednoj blizini vodopada Ugrić. Lokacija je udaljena svega sat vremena pješačenja od ski centra Babanovac. Predstojeći vikend pun adrenalina,druženja i zabave.

VitalityFest Travnik 2023, koji će predstojeći vikend ispuniti adrenalinom ,druženjem  i zabave za sve generacije, podržan je od strane Općine Travnik, gradskog partnerstva Travnik – Leipzig i Slacknetz kluba iz Leipziga. Saznajte više o Festivalu putem facebook eventa

0%