if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Muškarci s većim trbuhom su bolji ljubavnici

Znanstvene studije su potvrdile kako su puniji momci, koji pritom imaju i izraženiji trbuh, daleko izdržljiviji ljubavnici koji će se u izvedbi pokazati boljima od mršavih muškaraca.

Mnoge žene će idealnog muškarca opisati kao mišićavog, no znanstvenici tvrde kako je bolje zagledati se u one čija tjelasna građa više nalikuje nekom debeljuci. Studije su pokazale kako muškarci s malim trbuščićima su bolji ljubavnici i izdržljiviji su u krevetu.

Znanstvenici su istraživali vezu između indeksa tjelesne mase (BMI) te seksualne izvedbe 100 muškaraca koji su priznali da imaju problema sa određenim poteškoćama kad je seks u pitanju u usporedbi sa onima koji se nisu mogli požaliti na svoj potencijal. Rezultati su pokazali da muškarci i višim indeksom tjelesne mase i većim trbuhom su u krevetu izdržljiviji.

S druge strane, ako ste među onima koji će se teško oduprijeti kasnonoćnim zalogajima, bit ćete u dobrom društvu i sigurno nećete osuđivati nečiji višak na trbuhu. Na prvi pogled, ovo djeluje kontraintuitivno te se mnogi pitaju nije li i seksualni život odraz općenitog zdravstvenog stanja, osobito u kontekstu upozorenja o opasnostima debljine. Znanstvenici kažu da je ipak kompliciranije od toga.

0%