if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Komedija “Krađa, svađa itd.” ovoga vikenda na 8. Danima hrvatskog kazalištau BiH

Ovoga vikenda na 8. Danima hrvatskog kazališta u BiH publiku očekuje urnebesna komedija “Krađa, svađa itd”. Predstava je to amaterskog kazališta “Pučka scena” Hrvatske čitaonice Hercegovac
iz Republike Hrvatske.

“Odličan glumački ansambl i prošle je godine osvojio vitešku publiku, a sigurni smo kako će i ovoga puta nasmijati sve u Kazališnoj dvorani Vitez, u subotu, 13. svibnja, s početkom u 20,00 sati”, poručili su iz GKM Vitez.

Predstavu “Krađa, svađa itd” režirala je Natalija Lacina, a u njoj igraju Josip Klobučar, Sabina Topčić Vezmar, Zoran Kramarić, Maja Fel Sertić, Ivanka Marenić i Sanela Kudlač, dok je za tehniku zadužen Domagoj Bratković.

Podsjetimo, 8. Dani hrvatskog kazališta započeli su proteklog vikenda predstavom “Taximetar”, a potrajat će do 18. lipnja ove godine. U program će ukupno biti odigrano 12 predstava, a bit će upriličen i velik broj kazališnih radionica, edukacija i panela.

Pokrovitelji ovogodišnjih Dana hrvatskog kazališta u BiH su Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, Federalno ministarstvo kulture i športa te Općina Vitez.

0%