if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

OŠ “Dubravica” Vitez domaćin finalnog susreta “Muzičke šarenice”

OŠ “Dubravica” danas, 15. svibnja, biti će domaćin finalnog susreta Edukativno-zabavni kviza „Muzička šarenica“. U anfiteatru škole ugostit će natjecatelje iz OŠ fra „ Marijana Šunjića“, OŠ „Gromiljak“ i Prve osovne škole iz Bugojna.

Nakon četvrtinalnih susreta po regijama dobili smo pet pobjednika, koji su u polufinalnom susretu u OŠ „Dubravica odmjerili snage nakon čega smo dobili tri finalista. Natjecanje je sprovedeno i podijeljeno je po regijama: viteška, lepenička i vrbaska.

Ovo natjecanje prati vesela i užarena atmofera, a sve ekipe dobro pripremljene, natjecatelje iznimno raspoložene prati povjerenstvo i žiri natjecanja.

Uvidjevši da kviz “Muzička šarenica“ ima uporišta u dobroj zabavi i izgradnji zajedničkog znanja i ove godine u programu sudjeluju osnovne škole u KSB koje nastavu izvode na hrvatskom jeziku, a osim Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa KSB, pokroviteljstvo kviza i organizaciju preuzela je OŠ „Dubravica“.

Natjecanje se sprovodi u znanju, teoretskim pitanjima, prepoznavanju glazbenih primjera, kao i instrumenata, zapamti pa sviraj, komponiranje na zadani tekst, slagalica kao i tri plesa klasična i moderna.

Sve ovo zahtijeva skupiti dobru ekipu koja će odgovoriti svim ovim zadacima, a za to nose zaslugu njihovi mentori nastavnici iz osnovnih škola, koje ovim putem pozdravljamo i zahvaljujemo na izetnom radu i trudu kroz pripremu ekipa za natjecanje.

Sve ekipe će dobiti priznanja za natjecanje, mentori za pripremu ekipa i sudjelovanje , a najbolji i nagrade.

Sve ovo prati dobro druženje i pjesma, kojim će započeti nova prijateljstvima, što je i cilj ovog edukativno-zabavnog kviza „Muzička šarenica.“

Domaćinima sve čestitke, ali i idejnim tvorcima ovoga natjecanja, koje definitivno zaslužuje svu moguću potporu i pažnju.

0%