play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Nakon pet godina izlazi nastavak filma o morskim nemanima

Warner Bros je objavio prvi trailer za svoj nadolazeći film Meg 2: The Trench. Pet godina nakon što je prvi nastavak, The Meg, prikazan u kinima, Jason Statham se vraća u ulogu Jonasa Taylora, ronioca koji je preživio smrtonosni susret s pretpovijesnim stvorenjima.

Stathamu će se u borbi protiv jednog od najvećih stvorenja u povijesti pridružiti Sienna Guillory, Cliff Curtis i Shuya Sophia. Guillory se prije glumačke karijere bavila manekenstvom, a imali smo je priliku vidjeti u filmu Clifford: The Big Red Dog. Curtis je glumio u prošlogodišnjem blockbusteru Avatar: The Way of Water kao vođa plemena Metkayina, piše Collider.

U prvom filmu Taylor spašava posadu nuklearne podmornice koja se pokvarila. Kada stigne do mjesta katastrofe, vozilo napada neidentificirano stvorenje. Taylor prijavljuje događaj svojim nadređenima, koji ga optužuju da izmišlja stvari zbog pritiska pod kojim se nalazio dok je bio pod vodom. Jack Morris (Rainn Wilson), milijarder koji je pokrenuo misiju istraživanja nepoznatog dijela Marijanske brazde, prekasno prihvaća činjenicu da megalodoni nisu izumrli i da ih se ljudi trebaju kloniti.

Nastavak je inspiriran knjigom iz 1999. godine The Trench autora Stevea Altena. U tom romanu Taylor je potpuno posvećen proučavanju megalodona nakon što je otkrio da vrsta nije izumrla. Ono što Taylor nije mogao očekivati je da će se suočiti s kronosaurom, kratkovratim dinosaurom koji je mogao živjeti u vodi.

Meg 2: The Trench u kina dolazi 4. kolovoza.

0%